TCS Lidingöruset och TCS Lidingörullet

Vi är stolta och glada över vårt samarbete tillsammans med TCS Lidingöloppet. Under en helg anordnas olika terränglopp där ca 35.000 personer deltar genom att springa, gå, rusa eller rulla. Helgen infaller i september och platsen är Lidingö, Stockholm. Målgång för loppen är Grönsta gärde och bansträckningarna går i vacker natur och har en hel del tuffa utmaningar att bjuda på.

Ottobock är sedan 2016 officiell leverantör för LidingöRuset och LidingöRullet. Vårt gemensamma mål tillsammans med Lidingöloppet är att skapa en unik helhetsupplevelse för deltagarna. Vi vill bidra till ett hälsosamt liv, där man oavsett förutsättningar får möjlighet att utmana sig själv. Lidingöruset och Lidingörullet är fantastiska exempel på hur vi tillsammans kan inspirera och skapa nya möjligheter till ett aktivt liv.

TCS LidingöRuset är loppet för dig som har någon form av funktionsnedsättning, går i särskola eller arbetar i daglig verksamhet eller på dagcenter. Loppet arrangeras med två distanser – 1,7 km respektive 4 km.

TCS LidingöRullet är ett lopp på 2 km och är öppen för alla med rullande hjälpmedel. Deltagarna väljer bland tre klasser: Rullstol med assistent, rullstol tävling manuell och rullstol tävling racerunning. Målgång sker på Grönsta gärde.