Team Ottobock

Team Ottobock är vårt lag bestående av personer med olika funktionsnedsättningar som vi vill inspirera till ett mer aktivt liv. Fyra kommuner, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Nyköping deltar i projektet. I samarbetet ingår också Muskelrehab och FruKost som under våra gemensamma träffar och träningstillfällen lär ut och coachar om fördelar med motion och bra kost i vardagen.

Vi gör en extra satsning mot de båda loppen TCS LidingöRullet och TCS LidingöRuset, som är en del av den stora Lidingöloppethelgen. Team Ottobock tränar inför loppen och gemensam transport erbjuds till loppen på Lidingö där tävlingarna går av stapeln, sista helgen i september.

”Team Ottobock är en framgång där deltagarantalet ständigt ökar och intresset och engagemanget är stort. Vi ser också vikten av de samarbeten vi byggt upp där vi kan bidra med olika erfarenheter som tillsammans gör skillnad för individen. Vårt mål är att deltagarna i Team Ottobock skall känna glädje i aktivitet och rörelse och att det skall bli en naturlig del i vardagen för alla”, säger Sofie Ågren, Marketing Coordinator Ottobock.