Do good. With the best.

Varje dag hjälper vi som arbetar inom Ottobock tusentals människor över hela världen att återfå eller behålla sin rörlighet och frihet. När du blir en del av Ottobockfamiljen blir du också en del av en global organisation som sätter kvalitet och kundupplevelse i första rummet. Genom att leda och driva den tekniska utvecklingen kan vi ge dig bästa tänkbara förutsättningar att hjälpa andra. Ute i världen, eller på något av våra 30 ortopedtekniska center i Sverige och Finland. Så om du vill göra något riktigt bra av ditt liv och din karriär, är du i riktigt gott sällskap. Välkommen.

Klicka här för att se vilka tjänster vi söker just nu: ottobock.se/jobb


”Ett företag i utveckling”

Christin Lilja, inköpskoordinator på Ottobock Scandinavia Group, har jobbat i företaget under sju års tid.

- I min yrkesroll som inköpskoordinator ingår det att stötta hela gruppen med ett strategiskt tänkande och service runt inköp.

Christin betonar vikten av bygga ett bra kontaktnät, både internt och externt.

- Det skapar en känsla av delaktighet att kunna hjälpa våra olika verksamheter med rätt produkter, till rätt pris, i rätt tid, menar Christin.

”Ett växande företag med stor potential”

Fredrik Samson började arbeta på Ottobock för att han såg ett växande företag med stor potential som står inför spännande utmaningar.

Fredrik arbetar som Operations Director på Ottobock Scandinavia Group. Hans uppgift är att tillhandahålla möjligheterna och ge medarbetarna mandat att göra det bästa av dem.

- Mitt arbete är väldigt varierande, jag gör allt ifrån att skapa enhetliga strukturer till att erbjuda intressanta karriärmöjligheter, berättar Fredrik.

Utmaningarna i rollen som Operations Director handlar till exempel om hur företaget kan integrera de nya delarna, skapa en gemensam kultur och hitta starka synergier.

- Vi vill också behålla entreprenörskapet, engagemanget och den positiva stämningen, menar Fredrik.