100 år med Ottobock – Quality for life

Människorna kommer i första hand

I 100 år har människor varit i fokus i allt vi gör, och finns med i våra värderingar: "mänskliga, tillförlitliga, uppfinningsrika". Vi försöker se världen genom våra användares och kunders ögon, där vi strävar efter att nå våra mål med respekt, mod och stort engagemang. Vi arbetar hårt varje dag för att förbättra livskvaliteten hos våra patienter och användare. Vi strävar efter att de ska kunna leva självständigt i vardagen. För oss är livskvaliteten nära kopplad till individuell frihet och oberoende. Därför hjälper vi människor att bibehålla eller återfå sin rörelsefrihet. Vi gör det idag, och kommer fortsätta att göra det i morgon, tack vare innovativ teknisk utveckling och skräddarsydda tjänster.

Futuring Human Mobility – vår jubileumsbok

Futuring Human Mobility – vår jubileumsbok

Vi bad några ledande profiler att dela med sig av sina tankar gällande framtiden och rörlighet för människor. Kika i kristallkulan tillsammans med oss.

Läs mer

 1952 Ottobock och balansapparaten

Tidslinje 100 år

År 1919 lade Otto Bock grunden i Berlin för det som idag är den globala marknadsledaren inom ortopedteknik. Läs mer om vår historia här.

Läs mer

Utställning på Konsthallen HGN

Följ med oss på en resa genom tiden på Konsthallen HGN där vi tar dig på en resa genom vår historia på Ottobock.

Läs mer

Professor Hans Georg Näder och Angela Merkel vid tidigare tillfälle.

Jubileumscermoni i Duderstadt

Under festligheterna har vi bjudit in gäster verksamma inom politiken, näringslivet samt medarbetare i bolaget till Duderstadts stadshus i samband med årsdagen. Läs mer om fetligheterna och årsdagen.

Läs mer