Knä/ben


Ortossystem Aqualine

Med ortossystemet Aqualine har Ottobock lanserat världen första vattentäta hjälpmedel för gång utformat specifikt för användning i vatten.

Läs mer

Agilium Patella

Agilium Patella kan lindra smärtan vid retropatellär artros, d.v.s. förslitningar på knäskålens baksida. Den kan anpassas individuellt till olika vardagssituationer så att den blir behaglig att bära.

Läs mer

Ortossystem C-Brace®

Med C-Brace® förändrar Ottobock synen på ortotik. Som det första mekatroniska SSCO®-systemet i världen, kontrollerar det både stå- och svingfasen med unik sensorteknologi.

Läs mer

Ortossystem E-MAG Active

E-MAG Active – det elektroniskt styrda knäledssystemet för försörjningar vid benförlamning

Läs mer

FreeWalk

Vi fullständig eller ofullständig benförlamning tillåter Free Walk en helt naturlig gång samt mer säkerhet och stabilitet.

Läs mer

Genu Arexa

Den funktionella knäortosen, Genu Arexa, stabiliserar knäleden vid ligamentsskador samt förebygger oönskade rörelser under hela rehabiliteringsprocessen.

Läs mer

Genu Neurexa

Genu Neurexa ger gott stöd efter en stroke. Den stabiliserar knäet och förhindrar överextension av knäleden. Det är däremot fortfarande möjligt att böja knäet.

Läs mer

Patella Pro

Patella Pro är en dynamisk ortos för knäskålsomplacering. Den håller knäskålen i rätt läge under alla flexions- och extensionsrörelser.

Läs mer

Xeleton

Xeleton är en funktionell ortos som förenar hög stabilitet och hållbarhet med hög användarvänlighet. Den smidiga ramkonstruktionen består av en hållfast aluminiumlegering och är försedd med stabila omslutande remmar som ger säker passform.

Läs mer