Vattentätt ortossystem - Aqualine

Hannelore älskar vatten

En överblick över fördelarna

Aqualine ortossystem som tål vatten

Vattentät och hållbar

Inte bara lederna, utan alla komponenter i ortossystemet Aqualine är vattentäta. Klor, saltvatten, sötvatten och tvål har ingen effekt på funktionaliteten eller utseendet hos ortosen. Vi har stärkt ett högklassigt, välbeprövat plastmaterial med kolfiber för att få fram en produkt som är både hållbar och säker. Det är första ortosen för vatten som är väldigt lätt och smidig samtidigt som den är stadig tack vare det nya kompositmaterialet. Du kan tryggt fortsätta med aktiviteter i vatten med Aqualine.

Aqualine ortossystem vid poolen

Lätt att torka och hålla ren

Ortossystemet Aqualine är idealiskt för användning i våta utrymmen. Du kan enkelt dela på ortosen för torkning efter användning.

Aqualine dragkabel

Säkerhet framför allt

Det moderna låssystemet på Aqualine knäled ger dig den säkerhet du behöver. När du sätter dig kan du enkelt använda låset med en dragkabel. Låset i leden klickar på plats automatiskt när du ställer dig upp, utan att du riskerar att den fastnar i kläderna. Eftersom risken att halka är särskilt hög på våta golv rekommenderar vi att du använder en helsula med antihalkyta. Självklart kan du även använda badtofflor med ortosen.

Ladda ner broschyrer om vår vattentäta ortos Aqualine