Vattentätt ortossystem - Aqualine


En överblick över fördelarna

Vattentät och hållbar

Inte bara lederna, utan alla komponenter i ortossystemet Aqualine är vattentäta. Klor, saltvatten, sötvatten och tvål har ingen effekt på funktionaliteten eller utseendet hos ortosen. Vi har stärkt ett högklassigt, välbeprövat plastmaterial med kolfiber för att få fram en produkt som är både hållbar och säker. Det är första ortosen för vatten som är väldigt lätt och smidig samtidigt som den är stadig tack vare det nya kompositmaterialet. Du kan tryggt fortsätta med aktiviteter i vatten med Aqualine.

Lätt att torka och hålla ren

Ortossystemet Aqualine är idealiskt för användning i våta utrymmen. Du kan enkelt dela på ortosen för torkning efter användning.

Säkerhet framför allt

Det moderna låssystemet på Aqualine knäled ger dig den säkerhet du behöver. När du sätter dig kan du enkelt använda låset med en dragkabel. Låset i leden klickar på plats automatiskt när du ställer dig upp, utan att du riskerar att den fastnar i kläderna. Eftersom risken att halka är särskilt hög på våta golv rekommenderar vi att du använder en helsula med antihalkyta. Självklart kan du även använda badtofflor med ortosen.

Ladda ner broschyrer om vår vattentäta ortos Aqualine