Dorsiflexionsortos WalkOn FlexEn överblick över fördelar

Gå med WalkOn Flex

Ökad säkerhet

Säkerheten blir högre för dig eftersom WalkOn Flex stödjer och lyfter din fot i svingfasen vid gång. Risken att fastna med fotspetsen, exempelvis på mattkanten eller ojämn mark, minskar.

WalkOn Flex_Gå

Flexibilitet för dig

Under förutsättning att de fysiska kraven uppfylls, ger WalkOn Flex dig mer rörlighet i fotleden och knäet. Det gör det lättare för dig att gå på ojämna ytor. Ortosen ger också måttligt stöd under överrullningen – precis som du behöver.

WalkOn Flex belastning

Rör dig naturligt

Du kan röra dig naturligt med WalkOn Flex under dagen. När du böjer dig ned eller gå uppför trappan, t.ex., kan du lägga en naturlig vikt på framfoten. WalkOn är idealiskt anpassad för många olika vardagssituationer.

Lätt och diskret

WalkOn är lätt, liten och diskret under kläderna. En avtagbar vadplatta gör det ännu mer behagligt och bekvämt för dig. Den är gjord av klimatkontrollerande material (Outlast) som minskar värmeutveckling och svettning.

Använda vanliga skor

Ortosen passar i alla skor som ger stöd. Du behöver bara se till att skon har förstärkt häl. För att sätta på ortosen, bör du ställa WalkOn Flex i skon och därefter dra på skon.

Robust och hållbar

WalkOn Flex är särskilt robust. Den har visat sin hållbarhet i tester och långsiktiga funktionskontroller.

WalkOn-produktfamiljen

Det finns fyra WalkOn-ortoser. Det gör att din läkare eller ortopedingenjör kan välja den produkt som är bäst lämpad för ditt tillstånd och din förlamningsgrad.

Indikationer

  • Svaghet i dorsala flexorn, även med lätt spasticitet
  • WalkOn Flex rekommenderas särskilt i fall där kapaciteten i dorsiflexorn minskar vid ihållande aktivitet (muskelutmattning).
  • WalkOn Flex är lämplig för inom- och utomhusbruk för brukare med stabil fotled och ingen försämring av den motoriska kontrollen i knäleden.

Indikationen om svaghet i dorsal flexor sker ofta efter en stroke, traumatisk hjärnskada, multipel skleros, neuromuskulär atropi eller peroneal förlamning.


Tillbehör

Liknande produkter