WalkOn ReactionEn överblick över fördelar

Gå mer naturligt

WalkOn Reaction möjliggör en nästan naturlig gång. Beroende på fasen i gångcykeln stöds extensionen och flexionen i knäet av ortosens speciella struktur (frontal kontakt). Ditt gångmönster blir mjukare.

Färre kompensationsrörelser

Kompensationsrörelser kan leda till förslitningar. WalkOn Reaction minskar dessa med sin höga energiåtergivning. Du går mer symmetriskt eftersom ortosen lagrar energi när du sätter ned hälen och frisläpper den igen under fotens överrullning.

Ökad säkerhet

Säkerheten blir högre för dig eftersom WalkOn Reaction stödjer och lyfter din fot i svingfasen vid gång. Risken att fastna med fotspetsen, exempelvis på mattkanten eller ojämn mark, minskar.

Använda vanliga skor

Ortosen passar i alla skor som ger stöd. Du behöver bara se till att skon har förstärkt häl. För att sätta på ortosen, bör du ställa WalkOn Reaction i skon och därefter dra på skon.

Lätt och diskret

WalkOn Reaction är lätt, liten och diskret under kläderna. En avtagbar skenbensplatta gör det ännu mer bekvämt för dig. Den är gjord av klimatkontrollerande material (Outlast) som minskar värmeutveckling och svettning.

Robust och hållbar

WalkOn Reaction är särskilt robust. Den har visat sin hållbarhet i tester och långsiktiga funktionskontroller.

WalkOn-produktfamiljen

Det finns fyra WalkOn-ortoser. Det gör att din läkare eller ortopedingenjör kan välja den produkt som är bäst lämpad för ditt tillstånd och din förlamningsgrad.

Indikationer

  • Svaghet i dorsala flexorn med eller utan måttlig spasticitet. För lätt försämring av plantarflexionsmusklerna och för lätt försämring av knäextension (t.ex. konstant trötthet i knäextensorerna vid långa perioder av att stå eller gå)
  • För lätt försämring av plantarflexionsmusklerna och för lätt försämring av knäextension (t.ex. konstant trötthet i knäextensorerna vid långa perioder av att stå eller gå)

Indikationen sker ofta efter en stroke, traumatisk hjärnskada, multipel skleros, neuromuskulär atropi eller peroneal förlamning.


Liknande produkter