Dorsiflexionsortos WalkOn och WalkOn Trimable

Jürgen med dorsiflexionsortos WalkOn


En överblick över fördelar

Jürgen med WalkOn tar en promenad med sin hund

Ökad säkerhet

Säkerheten blir högre för dig eftersom WalkOn stödjer och lyfter din fot under svingfasen vid gång. Risken att fastna med fotspetsen, exempelvis på mattkanten eller ojämn mark, minskar.

Jürgen med WalkOn tar en promenad i snön

Gå mer naturligt

Det speciella materialet lagrar energi när du sätter ned hälen och frisläpper den igen under fotens överrullning. Det gör det mycket mer naturligt för dig att gå – oavsett om du går långsamt eller snabbt, och oavsett hur mycket vikt du lägger på foten.

Jürgen med WalkOn i trappor

Rör dig naturligt

Du kan röra dig naturligt med WalkOn under dagen. När du böjer dig ned eller gå uppför trappan, t.ex., kan du lägga en naturlig vikt på framfoten. WalkOn är idealiskt anpassad för många olika vardagssituationer.

Lätt och diskret

WalkOn är lätt, liten och diskret under kläderna. En avtagbar vadplatta gör det ännu mer behagligt och bekvämt för dig. Den är gjord av klimatkontrollerande material (Outlast) som minskar värmeutveckling och svettning.

Använda vanliga skor

Ortosen passar i alla skor som ger stöd. Du behöver bara se till att skon har förstärkt häl. För att sätta på ortosen, bör du ställa WalkOn i skon och därefter dra på skon.

Robust och hållbar

WalkOn är särskilt robust. Den har visat sin hållbarhet i tester och långsiktiga funktionskontroller.

WalkOn-produktfamiljen

Det finns fyra WalkOn-ortoser. Det gör att din ortopedingenjör eller -tekniker kan välja den produkt som är bäst lämpad för dina förutsättningar..

Indikationer

  • Svaghet i dorsala flexorn med lätt till måttlig spasticitet
  • WalkOn är lämplig för inom- och utomhusbruk för brukare med bara mild försämring av den motoriska kontrollen i knäleden, och möjligtvis en lätt instabilitet i fotleden.
  • Indikationen sker ofta efter en stroke, traumatisk hjärnskada, multipel skleros, neuromuskulär atropi eller peroneal förlamning.


Liknande produkter