Känn dig trygg i vardagen med mindre risk att snubbla

Inbyggd snubbelkontroll gör skillnad

Våra knäleder har en unik och effektiv snubbelkontroll

Överallt finns det hinder att ta hänsyn till: mattkanter, utspridda leksaker, ojämn terräng eller trottoarkanter. Små eller stora hinder med risk för att snubbla och falla. För att minska den risken så mycket som möjligt har våra ingenjörer kombinerat den senaste tekniken med vår långa erfarenhet av protestillverkning. Resultatet är den unika och effektiva snubbelkontrollen som finns i alla våra mekatroniska knäleder och som minskar fallrisken med upp till 64% enligt studer som gjorts.

Oavsett om du går långsamt eller snabbt, tar stora eller små steg, går i trappor eller sluttningar, minskar Ottobocks mekatroniska knäleder fallrisken avsevärt tack vare den unika snubbelkontrollen. Titta närmare på vår innovativa snubbelkontroll och lär dig mer om skillnaderna mellan de olika mekatroniska knälederna.

Stärk ditt självförtroende

Är trygghet viktigt för dig? Då skall du läsa mer om vår knäled Kenevos unika snubbelkontroll. Funktioner du kan lita på och som ger dig ökad rörelse i hemmet och i trädgården. Vardagliga sysslor blir mycket enklare att sköta med mindre risk för att snubbla.

Håll jämna steg på jobbet

Vill du kunna fokusera på människorna du arbetar med i stället för på ojämnheter i marken där du går? Vare sig du inspekterar en byggplats eller arbetar inom lantbruk ser C-Leg 4:s elektroniska snubbelkontroll till att du håller jämna steg med omgivningen. Med den här unika funktionen blir ditt liv tryggare och enklare.

Finn dina egna vägar

Gillar du att följa din fyrbenta väns skarpa luktsinne bortom utstakade leder genom kuperad terräng? Inga problem tack vare den mekatroniska knäleden Genium och dess unika snubbelkontroll som gör det möjligt.

Ha roligt, utan att oroa dig

Sänker du medvetet tempot när du leker med barn eller barnbarn för att du är rädd att tappa balansen med din protes? Upptäck knäleden Genium X3:s inbyggda snubbelkontroll och lev ett aktivt liv. Den unika funktionen registrerar snubbelförloppet och reagerar genom att omedelbart dämpa rörelsen och förhindra att du snubblar.


Känn trygghet med Kenevo

Kenevos snubbelkontroll hjälper människor som har stort behov säkerhet och trygghet. Med Kenevo kan du bygga upp ditt självförtroende och utöka rörelserna i hemmet och i trädgården – steg för steg.

Läs

Lev utan begränsningar med C-Leg 4

Bevisat i kliniska studier: C-Leg 4 minskar fallrisken med upp till 64%. Den låter dig fokusera på människorna omkring dig och du kan ta kommandot och leva ett aktivt liv.

Läs

Återta styrkan i ditt liv med Genium

Med knäleden Genium får du näst intill helt naturligt rörelsemönster. En av Geniums viktigaste funktioner är den mycket effektiva snubbelkontrollen. En funktionen som låter dig bana nya vägar.

Läs

Uppnå dina drömmar med Genium X3

Genium X3:s unika snubbelkontroll minskar risken för att snubbla och tappa balansen avsevärt vid både enkla och krävande rörelser. Protesen är till för dig med en mycket aktiv livsstil på jobbet, med familjen och på fritiden.

Läs

Vill du veta mer?

#Reclaim your life – är du beredd? Kontakta ditt närmaste ortopedtekniska center för att lära dig mer om skillnaderna mellan olika mekatroniska knäleder och hitta den protes som passar din livsstil.

Fler än 40 kliniska studier har gjorts

Här kan du se sammanfattningar och biomekaniska analyser av Ottobocks mekatroniska knäleder. Läs om hur de ger bättre funktionalitet, rörlighet och därmed också ökad livskvalitet.

Läs mer

Frågor och svar

Rädslan för att snubbla eller falla är en vanlig oro för många protesbrukare. Vi vill erbjuda lösningar för att ge ökad trygghet och säkerhet. Det finns olika lösningar som passar olika livsstilar för att just dina förutsättningar skall bli de bästa.

Läs mer


Upptäck andra skillnader