För dig som har genomgått en bilateral transfemoral amputation

Bli mer självständig med våra mekatroniska knäleder

En bilateralt amputerad person med två benproteser åker och fiskar med en kompis

Lev ditt liv på dina villkor

Möjligheten att ta kommandot och kunna leva ett självständigt liv för dig som är amputerad finns med hjälp av våra proteser. Genom intelligent inbyggd teknik i våra knäleder registreras dina rörelsemönster och ger dig stabilitet och trygghet i vardagen. Proteserna ger dig stöd och hjälp genom snubbelkontroll, intuitiv ståfunktion och särskilt stöd för att sätta dig ner. Våra funktioner i knäleder och proteser har utvecklats för att särskilt tillgodose behoven hos unilateralt och bilateralt amputerade. Även om du behöver se över dina vardagliga rutiner för att klara av de nya förutsättningarna, återfår du både frihet och självständighet. Läs mer och hitta lösningarna som passar just dina behov!


Över 40 kliniska studier visar på fördelar

Här kan du se studiesammanfattningar och biomekaniska analyser av Ottobocks mekatroniska knäleder. Se själv hur de kan ge ökad funktionalitet, rörlighet och livskvalitet.

Läs mer

Knäleder för din personliga livsstil

Läs mer om vilken knäled som passar för just dina behov. Sätt av en stund och lär dig skillnaderna mellan Kenevo, C-Leg 4, Genium och Genium X3.

Läs mer

Känn dig trygg med Kenevo

Tack vare de tre olika aktivitetslägena anpassar sig Kenevo automatiskt efter dina individuella framsteg – från och med rehabiliteringen och framåt. Den intuitiva leden tar hänsyn till dina specifika behov när det gäller stabilitet och säkerhet.

mer om Kenevo

3C98-3/3C88-3 C-Leg 4

Tag kontroll över ditt liv med C-Leg 4

Ständig vidareutveckling har gjort C-Leg till en beprövad ledsagare i vardagen för unilateralt och bilateralt amputerade över hela världen. Över 40 vetenskapliga studier visar på fördelar när det gäller säkerhet och fördelar med C-leg i din vardag.

mer om C-Leg 4

Genium mikroprocessorstyrd knäled

Lev ett aktivt liv med Genium

Under utvecklingen av knäleden Genium har vi lagt särskilt stor vikt vid bilateralt amputerade användares behov, för att kunna erbjuda ännu bättre stabilitet och säkerhet med hjälp av de inbyggda stödfunktionerna.

mer om Genium

Genium X3 protes system

Känn inga begränsningar med Genium X3

Fortsätt sträva efter dina professionella och personliga mål. För dig som vill leva ett aktivt liv behövs funktionella knäleder som stödjer många olika typer av rörelser. Vi har utvecklat Genium X3 för dig med en mycket aktiv livsstil.

mer om Genium X3


Lär dig mer om skillnaderna