Vilka funktioner passar dig och din livsstil - lär dig mer om våra produkter

Varje person är unik, och kraven som behöver ställas på en protes är helt individuella. Beroende på arbete och familj, fritid och idrottsambitioner så skiljer sig behoven och funktionerna. Oavsett livsstil behöver du få de funktioner som förenklar och ger trygghet. Utvecklingen av våra produkter sker utifrån behovet och vi på Ottobock har som ambition att ständigt se framåt och hitta nya möjligehter. Våra produkter har olika egenskaper och funktioner som passar för olika personer. Läs mer om våra olika knäleder och hitta funktionerna som gör just ditt vardagsliv enklare.


IP-klassificering

Väderbeständig? Vattentät? IP-klassificeringen ger svar på vilka utomhus- och vattenaktiviteter du kan göra med din protes.

Läs mer

Intuitiv ståfunktion

Undviker du stillastående på din protes under längre stunder för att det är ostabilt, svårt eller orsakar smärta? Lösningen kan vara våra knäleder med intuitiv ståfunktion. De hjälper dig att stå stabilt, hitta balans och hjälper till att fördela tyngd så du kan stå avslappnat.

Läs mer

Snubbelfunktion

Tack vare vår innovativa snubbelkontrollfunktion kan du minska risken att falla med upp till 64%. Dessutom låter den dig helt fokusera på dina nära och kära och omgivningen igen, i stället för på ditt nästa steg.

Läs mer