Myo Plus känner av dina rörelserFördelar

Mer intuitiv och naturlig kontroll

Myo Plus gör det möjligt att enkelt öppna och stänga handen på ett naturligt sätt. På ett intuitivt sätt kan man använda befintliga signaler och få handen att utföra rörelser.

Lägg till egna rörelsemönster i Myo Plus

Myo Plus gör det möjligt att skräddarsy appens funktioner till sina behov och förutsättningar. Det är möjligt att lägga till nya grepp som passar tillsammans med bebionic-handen.

Rörelserna blir naturliga

Myo Plus ger en smidig övergång mellan protesens olika rörelser, så varje rörelse flyter i den andra. Systemet ger ett intuitivt och smidigt sätt att kontrollera protesen.

Myo Plus App

Myo Plus appen är länken mellan användaren och protesen. Det ger kontroll på alla rörelser och fungerar som ett slags "fönster". I appen ser man alla rörelser och signaler som kommer från strumpen.

Växla enkelt mellan olika grepp

Förutom bebionic-handen är Myo Plus-kontrollen också lämplig för andra typer av händer, till exempel Electric Greifer. Detta gör det möjligt för användarna att få en optimalt anpassad lösning för olika typer av arbeten till exempel.

Systemet lär sig rörelserna

Myo Plus-mönsterigenkänningen är adaptiv och lär sig de enskilda kommandona från användaren. Träningen och justering av rörelsesmönstret är visuellt och lätt och lätt att förstå genom Myo Plus-appen.

Funktioner

Även efter en amputation eller en medfödd missbildning kan drabbade personer fortsätta att tänka och känna hur det är att stänga/öppna/vrida sin hand. De musklerna i stumpen reagerar på hjärnans signaler och muskler aktiveras. Det ger Myo Plus möjlighet att läsa av och registrera signaler som sedan skickas till protesen.

Myo Plus proteskontrollen mäter alltså inkommande signaler och bygger upp ett rörmönster som förvandlas till handrörelser i protesen. Kontrollern lär sig från användaren redan från första dagen.