SensorHand Speed och VariPlus Speed handproteser

Hålla och greppa objektFördelar för dig

Snabba reflexer

Med maximal hastighet kan proteshanden öppnas tre gånger så snabbt som jämförbara proteshänder. Med en proportionerlig hastighet om 300 mm per sekund kan du till och med reagera snabbt när du greppar saker.

Säkert grepp

Den integrerade Autograsp funktionen i SensorHand Speed hjälper dig när du håller på att tappa taget om det du håller i. Greppkraften ökas på bråkdelen av en sekund till dess att föremålet är i säkert grepp igen.

Greppa föremål

Att återfå rörelsefrihet i vardagen, på arbetet och på din fritid. Du kan greppa och hålla olika föremål, oavsett och de är lätta, tunga, små eller stora.

Olika storlek

SensorHand Speed och VariPlus Speed finns i tre olika storlekar – för män och kvinnor. Det gör dem en naturlig del av kroppens utseende.

Flexibilitet vid försörjning

Oavsett om du behöver ha en försörjning utifrån axeln, överarmen eller underarmen: din proteshand kan kombineras med olika systemkomponenter så att du kan få bästa möjliga fördelar i din vardag.

Funktionalitet

Protesträning

När du blivit försörjd med en protes börjar den viktiga protesträningen. Målet är att du ska kunna använda protesen så att den hjälper dig i vardagen. Inledningsvis får du hjälp av en arbetsterapeut att träna på rörelser så som att äta eller klä på sig. Med speciella övningar kan du lära dig att hålla protesen rätt för att kunna greppa optimalt. När du har tillräckligt förtroende att använda protesen kan du öva på att kontrollera din muskelstyrka. Att träna med saker som skumgummi, sugrör och pappersmuggar hjälper dig att avgöra vilken tryck dina muskelsammandragningar kan ge, och hur detta påverkar material och hållfasthet.


Tillbehör


Liknande produkter