Proteshandskar

Stort urval för en personlig look

Naturligt utseende och skydd

Proteshandskar uppfyller två viktiga funktioner: För många användare är de en mycket viktig del av protesen och den första sak andra lägger märke till när de upptäcker protesen. Handskarnas naturliga utseende gör det enklare att på ett enhetligt sätt införliva protesen i resten av kroppsbilden. Handskarna skyddar även mekaniken i proteshanden mot fukt, smuts och damm.

Ottobocks proteshandskar av PVC-plast är mycket hållbara och slittåliga. Tack vare det stora urvalet av färger kan du välja ett par handskar som uppfyller dina individuella krav. Det naturliga utseendet övertygar.

Naturlig form

Formen på fingrarna och handen motsvarar anatomin på en mänsklig hand.

Naglar

Handmålade detaljer så som färg och form på naglarna förvillande lika den naturliga förlagan.

Flerskiktsstruktur

Materialet har en flerskiktsstruktur. Färgade fibrer på insidan efterliknar den naturliga venstrukturen på en mänsklig hand.

Detaljerad kopia

Även små veck och rynkor kopieras i proteshandskarna.Fördelar för dig

Hållbara och lättskötta

Din proteshand kommer i kontakt med en mängd olika saker under dagens lopp. PVC-materialet har hög mekanisk styrka och hållfasthet. Det är ett slittåligt material som klarar många påfrestningar. En särskild beläggning gör att handsken kan stå emot smuts mycket bättre. Du kan enkelt rengöra din handske varje dag med ett särskilt rengöringsmedel.

Naturliga och diskreta

Vill du att din proteshandske även ska avbilda din hands utseende så exakt som möjligt? Färgade fibrer på insidan imiterar den naturliga åderstrukturen hos en mänsklig hand, samtidigt som en flerskiktstruktur skapar en djupliknande effekt som ger handsken ett tredimensionellt utseende. Fingernaglar, blodkärl, knogar och små veck färgas för hand för ett utseende så autentiskt att det lurar ögat.

Ett utseende som övertygar

En genomskinlig handske är tillgänglig för alla som använder Michelangelo-hand och vill visa upp sin moderna protes på ett självsäkert sätt. Handsken synliggör den fascinerande designen hos Michelangelo-hand. En annan variant i helsvart drar allas blickar till sig.

Stort urval av färger

Beroende på din handprotes kan du välja mellan upp till 7 olika färgtoner för proteshandsken. Din ortopedingenjör kommer att ge dig noggrann rådgivning och använda en färgkarta för att hitta den färg som passar bäst för din hudton.

Urval av proteshandskar

SkinNatural-proteshandskar har ett naturligt utseende. De gör att du kan uppnå det naturliga och enhetliga utseende du önskar i vardagen, på jobbet och på din fritid. Samtidigt skyddar handsken protesen mot damm, smuts och fukt.

SkinNatural-proteshandskar är tillgängliga för de olika typerna av handproteser. De finns i upp till 7 olika färgtoner.

MyoSkin Natural: Proteshandskarna MyoSkin Natural har utvecklats särskilt för myoelektriska proteser.

MovoSkin Natural: Du kan bära dessa proteshandskar om du använder en kroppsdriven protes.

PhysoSkin Natural: Användare som har en passiv arm- eller handprotes kan välja en proteshandske med ett övertygande naturligt och individuellt utseende.

Michelangelo-proteshandskar

Special AxonSkin-proteshandskar är tillgängliga för användare med Michelangelo-hand.

AxonSkin Natural: Denna handske har ett särskilt naturtroget utseende med handmålade detaljer såsom ådror, knogar och fingernaglar som imiterar utseendet och känslan av en naturlig hand. Mycket verklighetstrogen! PVC-materialet med flerskiktstruktur är mycket slittåligt och okänsligt för smuts tack vare en särskild ytbehandling. AxonSkin Natural-handskarna finns i 7 olika färgtoner.

AxonSkin Visual: Den genomskinliga handsken visar upp den fascinerande designen hos Michelangelo-hand. Definierade områden på fingertopparna och handflatan ger dig ett bättre grepp.

AxonSkin Black: Denna unika proteshandske helt i svart drar verkligen allas blickar till sig. Definierade områden på fingertopparna och handflatan ger dig ett bättre grepp.

Skötselråd

Var extra försiktig med bläck från kulspetspennor, trycksvärta (tidningar, fotokopior) och mörka, otvättade textilier. Den särskilda ytbeläggningen på SkinNatural-handsken ökar motståndskraften mot smuts och underlättar rengöring. Om den dagliga rengöringen med tvål och vatten inte räcker kan du använda det särskilda rengöringsmedlet (640F12). Använd det omedelbart efter nedsmutsning. När pigment har förts över till PVC-materialet är rengöring inte längre möjlig.


Tillbehör


Relaterade produkter