Proteshandskar

Stort urval för en personlig lookFördelar för dig

Mamma som ritar med sina barn

Hållbara och lättskötta

Din proteshand kommer i kontakt med en mängd olika saker under dagens lopp. PVC-materialet har hög mekanisk styrka och hållfasthet. Det är ett slittåligt material som klarar många påfrestningar. En särskild beläggning gör att handsken kan stå emot smuts mycket bättre. Du kan enkelt rengöra din handske varje dag med ett särskilt rengöringsmedel.

Markus läser tidningen. Din proteshandske ser så naturlig ut att protesen knappt märks.

Naturliga och diskreta. Eller färgglada.

Vill du att din proteshandske även ska avbilda din hands utseende så exakt som möjligt? Färgade fibrer på insidan imiterar den naturliga åderstrukturen hos en mänsklig hand, samtidigt som en flerskiktstruktur skapar en djupliknande effekt som ger handsken ett tredimensionellt utseende. Fingernaglar, blodkärl, knogar och små veck färgas för hand för ett utseende så autentiskt att det lurar ögat.

Vill du däremot att din hand skall synas finns flera färger att välja mellan. För barn har vi nio olika färgval att välja mellan till exempel: Orange, blå grön, rosa.

Sjaak häller upp ett glas vatten. Den genomskinliga proteshandsken gör att proteshanden knappt märks

Ett utseende som övertygar

En genomskinlig handske är tillgänglig för alla som använder Michelangelo-hand och vill visa upp sin moderna protes på ett självsäkert sätt. Handsken synliggör den fascinerande designen hos Michelangelo-hand. En annan variant i helsvart drar allas blickar till sig.

Stort urval av färger på silikonhandskar

Stort urval av färger för både barn och vuxna

Beroende på din handprotes kan du välja mellan flera olika färgtoner för proteshandsken. Din ortopedingenjör kommer att ge dig noggrann rådgivning och använda en färgkarta för att hitta den färg som passar bäst för din hudton.

För barn finns nio olika förger att välja mellan. Vad sägs om en grön, rosa eller blå? När du är hos din ortopedingenjör kan du välja en favoritfärg på din handske.

Urval av proteshandskar

SkinNatural-proteshandskar har ett naturligt utseende. De gör att du kan uppnå det naturliga och enhetliga utseende du önskar i vardagen, på jobbet och på din fritid. Samtidigt skyddar handsken protesen mot damm, smuts och fukt.

SkinNatural-proteshandskar är tillgängliga för de olika typerna av handproteser. De finns i upp till 7 olika färgtoner.

MyoSkin Natural: Proteshandskarna MyoSkin Natural har utvecklats särskilt för myoelektriska proteser.

MovoSkin Natural: Du kan bära dessa proteshandskar om du använder en kroppsdriven protes.

PhysoSkin Natural: Användare som har en passiv arm- eller handprotes kan välja en proteshandske med ett övertygande naturligt och individuellt utseende.

Michelangelo-proteshandskar

Special AxonSkin-proteshandskar är tillgängliga för användare med Michelangelo-hand.

AxonSkin Natural: Denna handske har ett särskilt naturtroget utseende med handmålade detaljer såsom ådror, knogar och fingernaglar som imiterar utseendet och känslan av en naturlig hand. Mycket verklighetstrogen! PVC-materialet med flerskiktstruktur är mycket slittåligt och okänsligt för smuts tack vare en särskild ytbehandling. AxonSkin Natural-handskarna finns i 7 olika färgtoner.

AxonSkin Visual: Den genomskinliga handsken visar upp den fascinerande designen hos Michelangelo-hand. Definierade områden på fingertopparna och handflatan ger dig ett bättre grepp.

AxonSkin Black: Denna unika proteshandske helt i svart drar verkligen allas blickar till sig. Definierade områden på fingertopparna och handflatan ger dig ett bättre grepp.

Skötselråd

Var extra försiktig med bläck från kulspetspennor, trycksvärta (tidningar, fotokopior) och mörka, otvättade textilier. Den särskilda ytbeläggningen på SkinNatural-handsken ökar motståndskraften mot smuts och underlättar rengöring. Om den dagliga rengöringen med tvål och vatten inte räcker kan du använda det särskilda rengöringsmedlet (640F12). Använd det omedelbart efter nedsmutsning. När pigment har förts över till PVC-materialet är rengöring inte längre möjlig.


Tillbehör


Relaterade produkter