bebionic hand

Så nära en levande hand du kan kommaFunktionalitet

Individuella motorer

Tack vare individuella motorer i varje finger kan du röra handen och hålla föremål på ett naturligt och koordinerat sätt. Motorerna är placerade för att optimera viktfördelningen så att handen känns lättare och bekvämare.

Kraftfulla mikroprocessorer

De kraftfulla mikroprocessorerna övervakar ständigt fingrarnas lägen och ger dig exakt och tillförlitlig kontroll över handens rörelser.

14 valbara greppmönster

Tack vare 14 valbara greppmönster och handpositioner kan du enkelt sköta en mängd vardagliga sysslor.

Proportionell hastighetsreglering

Du får också bättre kontroll och fingerfärdighet med den proportionella hastighetsregleringen. Plocka upp ett ägg eller håll i en pappmugg lika enkelt som du knycklar ihop en tomburk.

Fyra olika handleder

Välj mellan Quick Disconnect, multiflex handled, flexionshandled och kort handled.

bebalance programvara

Programvaran bebalance och den trådlösa tekniken är inbyggda i den myoelektriska bebionic handen. De gör det enkelt att anpassa funktionerna efter dina önskemål och behov.

Valbara tumpositioner

Med valbara tumpositioner och en inbyggd sensor kan du göra fler saker än tidigare.

Auto Grip

Den automatiska greppfunktionen Auto Grip innebär slutet på missöden – bebionic märker om handen är på väg att tappa ett föremål och justerar automatiskt greppet.

Eftergivliga fingrar

De eftergivliga fingrarna gör rörelserna naturliga. De ger efter när du snuddar vid personer eller föremål.

Tålig konstruktion

En tålig konstruktion och avancerade material gör bebionic stark nog för att hantera belastningar upp till 45 kg. Du kan tryggt bära tunga föremål eller ta stöd med händerna när du reser dig upp.

Handflata med innovativ design

Den innovativa handflatan skyddar bebionic mot stötar och skador – och gör handen tystare än någonsin.

Mjuka fingertoppar

De mjuka fingertopparna och den breda tummen ökar ytan och förbättrar greppet.

Greppmönster

Aktivt pekfinger

Det aktiva pekfingergreppet är unikt för bebionic3. Det är den enda konstgjorda handen på marknaden som du kan använda för att hantera redskap, hemelektronik, och trädgårdsmaskiner med olika handtag och grepp, till exempel pumpsprayflaskor, hårtorkar och motordrivna verktyg.

Med det aktiva pekfingergreppet griper handen om föremålet medan du styr pekfingret för att trycka in handtaget.

Observera att bebionic3 aldrig ska användas för att hantera skjutvapen.

Knapp

Med det unika knappgreppet på bebionic3 kan du sköta spakar och trycka på knappar. Använd det för att slå på blinkers vid bilkörning, trycka på hissknappar eller starta maskiner i hushållet. Knappgreppet är också användbart vid påklädning och gör att handprotesen lättare glider genom ärmarna.

Klämgrepp

Klämgreppet passar utmärkt när du vill plocka upp och hålla fast tunna föremål. Använd greppet för att hålla besticken när du äter eller tandborsten när du borstar tänderna. Klämgreppet fungerar också bra när du vill plocka upp tidningar, broschyrer eller tidskrifter.

Datorfinger

Datorfingret är ett utsträckt pekfinger som du kan använda för att trycka på små knappar, skriva på tangentbord eller ringa på en dörrklocka.

Krokgrepp

Krokgreppet i bebionic3 är perfekt när du behöver bära något. Krokgreppet är säkert och mångsidigt och fungerar för allt från portföljer och handväskor till tunga shoppingkassar.

Nyckelgrepp

Nyckelgreppet är idealiskt när du vill bära tallrikar, betalkort, papper eller andra tunna och platta föremål. Det ger dig exakt kontroll. Du klarar exempelvis att låsa upp dörrar och utföra andra finmotoriska uppgifter.

Musgrepp

Musgreppet är perfekt när du sitter på kontoret, surfar på nätet eller spelar dator- och tv-spel hemma. Det är helt unikt för bebionic3, den enda handen som är gjord för att använda en datormus.

Öppen handflata

Öppen handflata är ett effektivt grepp när du vill bära skålar eller tallrikar naturligt och säkert i handflatan på bebionic3.

Pincettgrepp

I pincettgreppet förs tummen och pekfingret ihop, så att du kan plocka upp och hantera en mängd små föremål – exempelvis bilnycklar, mynt, lock och pennor.

Hållgrepp

Skaka hand, kasta en boll, jobba i trädgården eller ta en frukt; det flexibla hållgreppet hos bebionic3 ger rätt greppstyrka för en mängd olika situationer.

Stängt precisionsgrepp

Med det stängda precisionsgreppet tar du enkelt upp och hanterar små och pilliga föremål. I det stängda precisionsgreppet förs pekfingret mot tummen, samtidigt som de övriga fingrarna sluts mot handflatan.

Öppet precisionsgrepp

Det öppna precisionsgreppet är ett annat användbart grepp när du behöver plocka upp och hantera små föremål snabbt och med stor precision. I det öppna precisionsgreppet förs pekfingret mot tummen, samtidigt som lång-, ring- och lillfingret hålls öppna.

Neutralläge

När du inte aktivt använder handen kan bebionic3 inta neutralläget med en naturlig och avslappnad hand.

Nypgrepp

Med nypgreppet kan du plocka upp, hålla fast och hantera olika vardagsföremål, exempelvis bilnycklar, mynt, burklock och pennor.

Nedladdningsbart material


Liknande produkter