Specialgjorda silikonöverdrag för armproteser

En överblick över fördelar för digFördelar för dig

Greppa och hålla

En armprotes har viktiga vardagsfunktioner. De utvidgar den passiva gripförmågan hos den påverkade armen. De fungerar också som stöd för att greppa och hålla föremål.

Märkbart diskreta

Förutom sin funktionalitet är silikonöverdragens mest framträdande egenskap ett diskret utseende. Din protes är harmoniskt integrerad i den övergripande kroppsbilden tack vare den förvillande naturtrogna formen och färgdesignen, vilket gör den omärkbar för andra vid en första blick.

Individuellt tillverkade efter beställning

Varje överdrag är unikt, specialgjort efter dina önskemål och behov.

Enkel skötsel

Du kan förhindra permanenta fläckar på din protes genom att rengöra utsidan varje dag. Det räcker med vatten och en pH-neutral tvål.

Skötselråd

Ottobock tillverkar specialgjorda silikonöverdrag för armproteser. De utvalda högkvalitativa silikonmaterialen har alla viktiga egenskaper för optimal försörjning: funktionalitet, estetik och komfort. Temperatur- och uv-beständighet är bara ett par av fördelarna med silikonmaterial. Silikonproteser är också enkla att sköta om och väldigt okomplicerade att rengöra. Efter användning bör de rengöras varje dag med vatten och pH-neutral tvål. Permanenta fläckar har ingen chans om skötselråden följs.