Aqualine - vattentåligt gånghjälpmedel med kvalitet

Att duscha och bada med protesenFördelar för dig

Halkskyddad sula

För att inte halka måste både amputerade och icke-amputerade anpassa gånghastigheten. Sulan på Aqua-foten har ett gott halksydd tack vare ett speciellt materialet och en smart design.

Säker rörlighet

Din säkerhet är prioritet ett. Det är därför det är extra viktigt med säkert stående i våta utrymmen. Tack vare en inbyggd spärr kan du på ett enkelt sätt låsa och låsa upp Aqua-knäet för aktiviteter i och utanför vattnet.

Naturligare utseende

Badkläder visar protesen. Därför ställs höga krav på utseendet. Aqualine kosmetiken ser mycket naturlig ut. Den finns i flera olika standardstorlekar och längden anpassas individuellt av ortopedteknikern. Höljet finns i flera olika färger. Det är vattentåligt och ger ett attraktivt utseende.

Dränkbar protes

Din protes fylls när du går i vattnet. När du går upp ur poolen rinner vattnet ut genom små öppningar i komponenterna.

Lätt att rengöra

Din badprotes är enkel att rengöra med vatten. Alla proteskomponenter är vattentåliga och korrosionsbeständiga. Vid rätt hantering blir det inga skador vid kontakt med klor, saltvatten eller tvål.

Bära sandaler

Aquafoten har delad framfot vilket underlättar för dig att bära sandaler eller flipflops till stranden eller badhuset.

Teknisk information

Aqua Knä

Det vattentåliga, monocentriska Aquaknät är mycket kompakt men väger ändå lite. Med hjälp av hydraulik kan din ortopedingenjör anpassa svingfasen efter dina behov. Du kan även låsa leden med den integrerade låsmekanismen genom att använda en låsarm. Det ger extra säkerhet vid behov när du står eller går.

Aqua fot

Den speciella formen och materialet ger dig bättre The special shape and the composition of materials give you a better fotfäste på våta och hala golv.

Olika rostmotståndiga adaptrar finns tillgängliga för att koppla samman Aquaknä, Aquafot och hylsa, och även för hylsdesign – från PushValve ventil till linerförsörjning.


Liknande produkter