Specialgjort Carbon Protector för din Genium

En överblick över fördelar för dig

Pålitligt skydd för din Genium-knäled

Som aktiv brukare med en Genium-knäled känner du till de påfrestningar din protes utsätts för varje dag. För att skydda din högt utvecklade knäled mot skrap och stötar, har vi utvecklat det specialgjorda Carbon Protector i sportig design. Det är specialgjort och erbjuder en rad fördelar. Exempelvis gör Carbon Protector det lätt för brukare som inte vill ha på kosmetiken hela tiden. Det är lätt att ta på och av, okomplicerat att rengöra och därför väl avpassat för din aktiva livsstil. Carbon Protectors sportiga design, dynamiskt formad med en vacker kolfiberyta, är särskilt tilltalande med bara ben.

Det specialgjorda Carbon Protector är också lämpligt vid tillfällen då du som protesbärare föredrar att vara diskret. Specialgjort efter dina behov som det är, kompenserar det för benomfång på protessidan under långa plagg. Funktionellt mångsidigt och visuellt tilltalande berikar det ditt vardagsliv.

Enkel stängning

En enkel stängning gör Protectorn enkel att ta på och av.

Knävaddering

En vaddering i området runt knäskålen för der bekvämt och säkert att stå på knä.

Ladda batteriet även med Protector

Tack vare den bakre öppningen på Protector kan Genium knäleden laddas Genium knäleden utan att Protectorn måste tas bort. Man behöver bara trä batteriladdaren genom öppningen.

Volymkompensation

Protectorns längd och vadomgång anpassas individuellt så att volymen under kläderna motsvarar den på det friska benet.Fördelar för dig:

Pålitligt skydd

Designad i lätt och samtidigt väldigt stark kolfiber, skyddar Protector Genium pålitligt mot skrap och stötar.

Enkel att använda

Du kan ta på och av Carbon Protector själv närsomhelst. Detta gör även rengöringen lättare.

Sportig design

Med korta plagg har ett tilltalande utseende tack vare sin moderna och sportiga design. Protectors dynamiska form och kolfiberyta är en läcker avslutning.