Freedom Innovations protesfötter by OttobockProtesfötter för låg- till måttligt aktiva användare


Overall view of the Restore prosthetic foot.

Restore

Protesfoten Restore ger mindre aktiva användare den stabilitet de behöver tillsammans med en smidig fotrullning. Stötdämpningen i hälen kan justeras för att passa användarens individuella behov, vilket ger ökad komfort.

Overall view of the Kintrol prosthetic foot.

Kintrol

Protesfoten Kintrol ger mindre aktiva till måttligt aktiva användare ett mer naturligt gångmönster och förbättrad komfort samt gör det mer bekvämt att stå, även på ojämn mark. Protesfotens flexibla fotled ökar markfrigången och förhindrar att tårna fastnar på marken.

Overall view of the Promenade prosthetic foot.

Promenade

Promenaden erbjuder måttligt aktiva användare ökad komfort i vardagen. Den mjuka fotrullningen stöder ett flytande rörelsemönster och levererar rätt mängd kraft för måttliga aktiviteter. Det ger också stöd, även i ojämn miljö.


Protesfötter för aktiva till högaktiva användare


Overall view of the Runway prosthetic foot.

Runway

Protesfoten Runway erbjuder användare möjligheten att justera hälhöjden. Ändra skor för olika ändamål går snabbt och är enkelt.

Overall view of the Maverick Comfort AT prosthetic foot.

Maverick Comfort AT

Protesfoten Maverick Comfort AT är utvecklad för aktiva användare som värdesätter smidig fotrullning och är med glasfibermaterialet särskilt hållbar. Den vattentäta protesfoten är också lämplig för användare som har begränsad bygghöjd.

Overall view of the Maverick Xtreme AT prosthetic foot.

Maverick Xtreme AT

Protesfoten Maverick Xtreme AT tål de särskilt höga belastningar som mycket aktiva användare lägger på den. Den vattentäta protesfoten i glasfiber är mycket robust och har framför allt flexibilitet för en smidig fotrullning utöver lämplig energiåtergivning. Dessutom möjliggör den förbättrad anpassning till ojämn mark.

Overall view of the Renegade AT prosthetic foot.

Renegade AT & Renegade LP-AT

Renegade AT ger aktiva och mycket aktiva användare en naturlig fotrullning samt lämplig energiåtergivning vid olika gånghastigheter. Den vattentäta protesfoten dämpar starka stötar och möjliggör en bättre anpassning till ojämn terräng. Den finns också i en lågprofil-variant, vilket gör den lämplig även för användare som har begränsad bygghöjd för sin protesfot.


Protesfot för simning och bad


Overall view of the Freestyle Swim prosthetic foot.

Freestyle Swim

Endast med ett knapptryck från land ned i vattnet. Med protesfoten Freestyle Swim behöver du inte fundera, det är bara att hoppa i. Protesfotens led kan fixeras i två olika positioner så att du också kan simma med simfötter om du vill. Att gå till badplatsen är inte heller ett problem med Freestyle Swim.


Protesfötter för särskilda behov


Overall view of the Defender prosthetic foot.

Defender

Protesfoten Defender utvecklades specifickt för behoven och önskemål hos barn och kortare protesbärare. Den vattentäta protesfoten tål dessa användares höga aktivitetsnivåer och tillåter en smidig fotrullning samt kompenserar för ojämna ytor.

Overall view of the LP Symes prosthetic foot.

LP Symes

LP Symes ger måttligt aktiva användare som har en Syme-amputation en mjuk fotrullning och förbättrad komfort.


Se även