Harmony vakuumpump

John förlitar sig på sin Harmony E2 när han går på vandring

Aktiv volymhanteringEn överblick över fördelar

John har ett fast grepp under vandringen

Fast grepp

Harmony håller protesen på plats på ett säkert sätt. Stumpen, liner och hylsa utgör en enhet och du har kontroll tack vare den fullständiga kontakten med protesen. Du känner omedelbart när den protesfot nuddar marken, vilket gör det säkrare och mer kontrollerat att gå.

John går säkert över en bro

Volymhantering

Du vet att volymen på din stump kan ändras under dagens lopp. Harmony förhindrar dessa volymändringar och din protes sitter alltid säkert.

Låg ljudnivå och enkel inställning av Harmony E2

Liten, lätt, tyst

Den elektroniska Harmony E2-pumpen är liten, lätt och väldigt tyst, även under en pumpcykel. Dessutom kan vakuumet upprätthållas även när du kopplar ur pumpen för att ladda den.

Tanja spelar basket med sina barn

Inbyggd stötdämpning.

Med den mekaniska Harmony P3-pumpen ger funktionsringen bekväm stötdämpning – för varje steg du tar. Den tillåter naturliga rotationsröreler som sker automatiskt när du går, medan krafter som verkar på stumpen medan du går minskar kraftigt.

Karsten sitter i sin segelbåt och njuter av dagen

Triton Harmony

Triton Harmony kolfiberfot kombinerar den höga funktionaliteten i Triton-fötterna med Harmonys teknik: många brukare övertygas av den mjuka överrullningen, utmärkta energiåtergivningen som bevarar energi vid gång och hur säker den är även i tuff terräng, allt i kombination med ett aktivt vakuum tack vare Harmony.


Tillbehör


Liknande produkter