Hylssystem för ökad komfort och maximal rörlighet

SiOCX-proteshylsa

En överblick över fördelar för digFördelar för dig

Rörelsefrihet med SiOCX

Maximal rörelsefrihet

Den flexibla och elastiska silikonkanten på hylsan anpassar sig perfekt till dina rörelser. Du har maximal rörelsefrihet, något som ytterligare förhöjs av den ergonomiska designen på den yttre hylsan.

Komfort med SiOCX

Förbättrad känsla för omgivningarna

Med ramhylsan kan du känna av dina omgivningar enklare. Exempelvis kan du bättre känna av ytan du sitter på. Det gör att du kan sitta säkrare, särskilt på smala sitsar. Andra påverkan såsom kontakt eller t.o.m. föremål i byxfickor kan också kännas av.

Flexibel med SiOCX

Pålitligt fäste

Den inre hylsan i medicinskt silikon ger optimalt, pålitligt fäste på stumpen. Den sitter ordentligt fastsatt på den yttre kolfiberhylsan med flera skruvar. Detta tillåter säker styrning och optimal kraftöverföring till protesen.

SiOCX TF Pro-ramhylsa

Bekvämt att sitta ner

Den yttre hylsan på SiOCX TF har flexibla områden av Dyneema på baksidan, vilket gör att du bekvämt kan sitta ner. Dessa områden förhindrar också hylsan från att vridas när du sitter, så att luften inte kommer in. Detsamma gäller för SiOCX TF Pro-ramhylsa, som anpassar sig ännu bättre till din sittposition tack vare större flexibla områden.