Skeo Sealing Liner

 Feri är ute och går oavsett väder med protes och Skeo Sealing Liner. Den glider inte eller klämmer utan sitter perfekt på Feri hela dagen.

Fördelar

Liner med bra fäst och vacuumförmåga att hålla protesen på plats

Stadig hela dagen

Med Skeo Sealing Liner kan du koppla av och fokusera på aktiviteter i din vardag iställer för din protes. Vakuumet håller länge tack vare tätningsringen.

Håll det enkelt!

Skeo Sealing Linern har många många fördelar såsom enkel att sätta på och ta av, enkel att hålla ren, torkar fort och kräver förvånansvärt lite skötsel.

Luta dig tillbaka och koppla av

En skön känsla mot huden i alla situationer - Skeo Sealing Liner är utformad och tillverkad i material som käns behagliga under hela dagens aktiviteter.

Frågor och svar

  • Varför har Skeo Sealing bara två höjder på tätningsringen?

    Vi har den i 10 cm eller 17 cm. Med materialet och fodret kan tillräckligt starkt vakuum fås för att passa alla amupterade vid knä eller lår. Din ortopedingenjör hjälper till att välja rätt höjd för dig.

  • Hur tar jag hand om en Skeo Sealing Liner bäst?

    För att hålla god hygien rekommenderar vi att du rengör Linern dagligen. Den släta ytan på Skeo Sealing Liner gör den snabb och enkel att rengöra. Den torkar också snabbt - torka helt enkelt med en trasa eller handduk så är den tvättad och torr på nolltid.

  • Vem kan använda Skeo Sealing Liner?

    I princip är Skeo Sealing Liner lämplig för alla användare som är amputerade vid lår eller knä. Fråga din ortopedtekniker om hjälp och råd för bästa lösningen för dig.