Protesfot - 1C30 Trias


Fördelar

Trias, en stabil protesfot från Ottobock

Mjuk fotfullning ger naturlig gångstil

Trias triangelform påminner om den naturliga fotens anatomi och ger ett smidigt rörelsemönster. Du får en mjuk fotrullning från hälen och framåt i varje steg du tar och gångstilen blir jämn och behaglig.

Energi tillbaks i varje steg

Trias protesfot ger dig samma utmärkta resultat som anpassas efter dig och varje steg vare sig du går snabbt eller långsamt. Du väljer själv din egen takt och foten anpassar energin efter ditt tempo.

Du har kontroll

Trias-foten anpassar sig utan att kompromissa med stabiliteten. Det spelar ingen roll om du går omkring hemma eller om du är på väg till dina favoritplatser utomhus. Trias är en stabil fot och ger dig en känsla av säkerhet och du kan tryggt gå dit du vill!.

Frågor och svar

 • Kan jag använda min vanliga protes ihop med Trias-foten?

  Ja, Trias-foten kan integreras med nya eller gamla proteslösningar så länge höjden passar. Din ortopedingenjör hjälper dig med din proteslösning.

 • Är Trias vattentät?

  Nej, du kan inte använda Trias protesfot i vatten.

 • För vem passar Trias protesfot?

  Trias protesfot är designad för dig som är medel-aktiv inomhus och rör dig i vanliga utomhusmiljöer. Foten är mycket stabil och är lämplig för användare som väger upp till 125 kg. Både transfemorala och transtibiala amputerade kan dra nytta av Trias-foten. Under en 60-dagars period har du möjlighet att prova foten och se om det är bäst alternativ för dig, så kontakta din ortopedingenjör som kan hjälpa till att välja fot för dig.

 • I vilka storlekar finns Trias-foten?

  Trias finns i storlekarna 21 till 30 cm. Kontakta din ortopedingenjör som väljer fot utifrån din storlek och vikt.

 • Kan jag använda mina vanliga skor med Trias?

  Trias-foten levereras med fotskal som är formad som en naturlig fot och passar i vanliga skor. Det finns också en tunn variant av fotskal att beställa. Skalen finns i olika storlekar, allt för att du skall hitta rätt modell som passar dig.

 • Kan jag få prova en Trias-fot?

  Ja visst, under en 60-dagarsperiod kan du prova Trias för att avgöra om det är protesfoten som passar dig bäst. Kontakta din ortopedingenjör som guidar dig utifrån dina förutsättningar och behov.