Filtrera efter:

Anatomic 3D PUR liner 6Y512

Anatomiskt utformad liner med gott fäste och lättformade egenskaper som säkerställer bra tryckfördelning och minskar tryck och friktionssmärta i proteshylsan.

Läs mer

Dynamic vacuum system liner 6Y94

Den mjuka copolymer liner som är skonsam för huden har utvecklats speciellt för det innovativa vakuumsystemet Dynamic Vacuum System (DVS). Tack vare en magnetisk koppling, skapar det en direkt anslutning till systemet, vilket gör protesen lätt att sätta på.

Läs mer

Protesfot Empower 1A1-1

Protesfoten Empower med batteridrivet servostöd efterliknar de muskel- och senfunktioner som kan saknas. Den härmar den fysiologiska fotledsrörelsen och anpassar sig automatiskt efter olika underlag.

Läs mer

Knäled 3R31 Prosedo

Den första låsbara knäleden i sitt slag med hydrauliskt stöd för att säkert sätta sig ner. Särskilt lämpad för äldre brukare hemma.

Läs mer

Sportprotesfot Runner 1E91

Från avslappnad löpträning längs skogsstigar till snabba sprintlopp – Runner är bevisat en perfekt löparprotes för fritids- och tävlingslöpare, och för både vuxna och ungdomar.

Läs mer

Sportprotesfot Runner junior 1E93

Förutom att delta på idrottslektioner hjälper Runner junior barnens utveckling och låter dem uppleva ett liv i rörelse i deras sociala miljö.

Läs mer

Protesfot Meridium 1B1

Den specialtillverkade protesfoten Meridium anpassar sig automatiskt till olika situationer och användarbehov i realtid tack vare sin sensorteknik. Detta gör att den anpassar sig på ett väldigt realistiskt sätt till den mänskliga fotens rörelsemönster.

Läs mer

Protesfot 1C11 Terion K2

Med Terion K2 har Ottobock utvecklat den perfekta protesfoten för alla som vill behålla mobiliteten i vardagen. Den blir till en fungerande och tillförlitlig följeslagare för brukaren och hjälper till att klara av större och mindre utmaningar i vardagen.

Läs mer

Knäled 3R62 Pheon

Pheon erbjuder den biomekaniskt viktiga, beprövade EBS-tekniken till slutanvändare med en lägre mobilitetsgrad.

Läs mer

Knäled Kenevo

Med Kenevo ligger tonvikten på säkerhet. Basfunktionerna ger stöd i vardagssituationer. Tre aktivitetslägen anpassas till din nivå – det är en stor fördel, särskilt vid rehabilitering och om brukaren inte är så fysiskt aktiv.

Läs mer

Protector C-Leg 4X860

C-Leg 4 Protector skyddar din knäled och har en attraktiv design.

Läs mer

EasyFit

EasyFit påtagningshjälp är gjord av material med låg friktion och en förstärkt ögla, vilket kräver mindre tid och ansträngning av brukaren av en transfemoral protes.

Läs mer

Knäled 3R38

Lättviktsknäleden 3R38, som är särskilt lämpad för barn och unga, ger optimalt stöd för brukaren vid kontroll av svingfasen

Läs mer

Knäled 3R39 för barn

För amputerade barn ska en artificiell knäled ge rörelsefrihet och bästa möjliga säkerhet.

Läs mer

Knäled 3R78

3R78 protesknäled erbjuder säkerhet i stödfasen och harmoniska rörelsemönster utöver en hög flexionsvinkel.

Läs mer

Knäled 3R41

Modulär knäled gjord av syntetiska material för amputerade personer med höga säkerhetskrav och som främst rör sig i hemmet.

Läs mer

Knäled 3R65

3R65 protesknäled är särskilt väl lämpad för barn och ungdomar tack vare sin låga nettovikt och anpassningsförmåga.

Läs mer

Knäled 3R80

Eftersom knäleden 3R80 gör det möjligt att gå på i synnerhet ojämnt underlag, så erbjuder den mer frihet i rörelserna och större oberoende för protesbrukare.

Läs mer

Knäled 3R95

Lättviktsknäleden 3R95 för aktiva användare har två olika flexionsvinklar och lämpar sig särskilt väl för kvinnor och unga människor.

Läs mer

MagnoFlexLock

6A40 MagnoFlex Lock Shuttle Lock lösningen består av ett flexibelt stift och en magnet som gör det enklare att sätta på och låsa protesen.

Läs mer

Passiva armproteser

Amputerade personer som värdesätter utseendet på sin protes snarare än dess funktioner får rådet att skaffa en passiv armprotes.

Läs mer

Kompressionsstrumpor

Kompressionsstrumpor för stumpar för lår- och underbensstöd, professionell vård av stumpen efter en amputation.

Läs mer

Kroppsselar 21A35=1, 21A36=1

Utöver bärarkomfort erbjuder kroppsselarna 21A35=1 och 21A36=1 effektiv och diskret proteskontroll för brukare av kabelstyrda armproteser.

Läs mer

Advantage DP2 1E50/1E51

Pylonfoten Advantage är den sportiga partnern för amputerade fritidsatleter med en hög aktivitetsnivå tack vare sin dynamiska respons och sin utmärkta dämpning.

Läs mer

Pedilan lätt fot 1G9

1G9 Pedilan enkelaxlad fot rekommenderas särskilt för äldre personer med låg mobilitet efter en transfemoral amputation.

Läs mer

Protesfötter 1D10, 1D11

De dynamiska protesfötterna 1D10 och 1D11 har många funktioner och är visuellt tilltalande tack vare formade tår.

Läs mer

ProSymes 1C20

Med 1C20 ProSymes får fotamputerade personer enligt Syme-metoden en pålitlig och dynamisk fot med bästa möjliga hälfjäder.

Läs mer

Rotationsadapter 4R57

Rotationsadaptern gör vardagen enklare för protesbrukare tack vare optimerade rotationsrörelser, d.v.s. i sittande position eller vid bilkörning.

Läs mer

Skjutadaptrar 6A53, 6A54

Anatomiskt utformade Skeo 3D 6Y77 och 87 silikonliners för transfemoralt och transtibialt amputerade säkerställer komfort i proteshylsan.

Läs mer

Terapiknä 3R93

Terapiknäleden 3R93 är särskilt lämplig som den första protesutprovningen för gå- och ståövningar efter amputationen.

Läs mer

Torsionsadapter

Torsionsadaptern ger större rörelsefrihet på jobbet och fritiden, den gör rotationsrörelser i små utrymmen möjliga och skapar ett harmoniskt gångmönster som minskar påfrestningar.

Läs mer

Advantage DP2 1E50/1E51

Pylonfoten Advantage är den sportiga partnern för amputerade fritidsatleter med en hög aktivitetsnivå tack vare sin dynamiska respons och sin utmärkta dämpning.

Läs mer

Protesfot Triton Smart Ankle 1C66

Ottobock utökar Tritonfamiljen – en serie högkvalitativa kolfiberfötter - med en innovativ fot med en inbyggd mekatronisk fotled. Tritonfamiljen är mycket dynamiska protesfötter med en hög energiavkastning, perfekt anpassade för aktiva användare.

Läs mer

Chopart fotplatta för barn

Chopart-fotplattan i lättviktskolfiber har en hög energiåtergång och passar barn efter en partiell fotamputation.

Läs mer

Chopart fotplatta

Chopart-fotplattan är lämplig som grund för en protesfotförsörjning efter en partiell fotamputation.

Läs mer

Armbågsled ErgoArm

Armbågsled ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid och ErgoArm® Electronic plus erbjuder hög funktionalitet, låg vikt och attraktivt utseende.

Läs mer

Armprotes DynamicArm 12K100N

Med sofistikerad funktionalitet hjälper den elektroniskt styrda DynamicArm 12K100N i diskret färg överarmsamputerade att uppnå mer självständighet.

Läs mer

Copolymerliner 6Y90

Vi rekommenderar liner 6Y90 och 6Y92 för brukare med måttlig aktivitetsnivå för att skydda stumpen i proteshylsan och förebygga uttorkning av huden.

Läs mer

DermaSkin hudvårdsserie

DERMA hudvårdsserie erbjuder optimalt skydd mot hudproblem såsom skav, svett och luktbildning på stumpen.

Läs mer

8E33 DMC VariPlus electric Greifer

Tack vare precis styrning och hög gripkraft gör DMC VariPlus electric Greifer det möjligt att utföra arbete med både kraft och hög precision.

Läs mer

Elektrisk transcarpal-hand 8E44

Transcarpal-handen DMC plus utmärker sig genom att den är lätt att lära sig samt att den har en hög griphastighet och -styrka med hjälp av muskelsignaler.

Läs mer

Elektrohand 2000 för barn

Barn som genomgått en armamputation kan återigen upptäcka världen med händerna tack vare lätta elektrohänder för barn.

Läs mer

Michelangelo Hand med Axon-Bus

Som hjärtat av Axon-Bus-teknologin erbjuder Michelangelo Hand ett naturligt utseende och större frihet för brukaren.

Läs mer

Proteshöftled 7E9

Ett högklassigt hydraulsystem utgör hjärtat av höftleden 7E9. Det ger en harmonisk dämpning av ledrörelser i både sving- och ståfaserna med målet att ge dig som protesbrukare ett så naturligt gångmönster som möjligt.

Läs mer

Helix 3D proteshöftled 7E10

Helix 3D proteshöftled erbjuder ett naturligt gångmönster, minskad fallrisk och optimala sittegenskaper.

Läs mer

Knäled C-Leg

Den högteknologiska proteslösningen C-Leg står för omfattande rörelsefrihet och säkerhet för transfemuralamputerade.

Läs mer

Knälederna Genium och Genium X3

Genium knälederna är de första att virtuellt efterlikna din naturliga gång och skydda din rygg och rörelseapparat - gå naturligt med Genium.

Läs mer

Knäled 3R66 för barn

Protesknäled med stor böjningsvinkel och låg nettovikt, vilket ger optimalt stöd för barnets rörelsebehov.

Läs mer

Knäled 3S80 Sport

Knäled 3S80 Sport i kombination med fotadapter 4R204 Sport och kolfjäderfot 1E90 är idealisk för aktiva transfemuralamputerade som tycker om löpning.

Läs mer

Knäled 3R60 EBS

Nya 3R60-knäledsteknologin med låg nettovikt anpassar sig till användarens behov och lindrar påfrestningar på stumpen, höften och ryggraden.

Läs mer

MyoHand VariPlus Speed

MyoHand VariPlus Speed, en kombination av SensorHand Speed och den elektriska systemgripenheten DMC VariPlus, utmärker sig med hög greppstyrka och hastighet.

Läs mer

Protesfot 1S101 SACH+

För seniorer och mindre aktiva protesbrukare erbjuder SACH+-foten, som finns i tre utföranden, ett diskret och nära naturligt utseende.

Läs mer

Protesfot 1C40 C-Walk

Protesfot i kolfiber C-Walk stödjer ett symmetriskt gångmönster samtidigt som den minskar belastningen på båda sidor av kroppen.

Läs mer

Protesfot 1C30 Trias

Baserat på den naturliga förebilden har 1C30 Trias protesfot ett slående tilltalande utseende och är väldigt bekväm att gå med.

Läs mer

Skeo 3D-liner

Anatomiskt utformade Skeo 3D 6Y77 och 87 silikonliners för transfemuralt och transtibialt amputerade säkerställer komfort i proteshylsan.

Läs mer

Sportfot 1E90 Sprinter

Den internationellt beprövade sportfoten 1E90 med kolfjäderkontur uppfyller de högt ställda kraven för idrottande för transfemural- och transtibialamputerade.

Läs mer

Triton - produktfamilj

Protesfötter från Triton-produktfamiljen tillåter mycket aktiva brukare att uppnå maximal rörlighet och leva ett självständigt liv.

Läs mer

Vakuumsystem Harmony E2

Aktiv vakuumförsörjning med elektroniska Harmony E2-pumpen är enkel att använda och säkerställer gott fäste för protesen på stumpen.

Läs mer

Ventilsystem21Y21 ClickValve

Nyskapande ventil för din proteshylsa

Läs mer

Vakuumsystem AeroLink

Tack vare nyskapande teknik kan vakuumsystemet AeroLink utan förseglingsfodral ge transtibialamputerade mer rörelsefrihet.

Läs mer

Vakuumsystem Harmony P3

Vakuumsystemet med den mekaniska Harmony P3-pumpen ger bra fäste vid proteshylsan som minimerar stötar och dragkrafter.

Läs mer