#ReclaimYourLife

Oavsett om det är när ditt självförtroende kommer tillbaka vid de första stegen efter amputationen eller när du vandrar över ojämna klippor på en exotisk semesterresa så hjälper Ottobocks trendsättande försörjningslösningar dig att gradvis återgå till de dagliga aktiviteter du hade innan amputationen. "#Reclaim your life": Det är mottot för de innovativa och intelligenta proteslösningar som är exakt anpassade för just dina behov.


Genium X3

Att röra sig fritt och naturligt med en absolut robust benproteslösning. Genium X3 öppnar möjligheter som för inte så länge sedan verkade otänkbara. Självklart drar även Genium X3 fördel av vidareutvecklingen av Genium.

Läs mer

Meridium

Den specialtillverkade protesfoten Meridium anpassar sig automatiskt till olika situationer och användarbehov i realtid tack vare sin sensorteknik. Detta gör att den kan anpassa sig på ett väldigt realistiskt sätt till den mänskliga fotens rörelsemönster.

Läs mer

Genium

Den mikroprocessorstyrda proteslösningen Genium stödjer det naturliga rörelsemönstret in i minsta detalj - utan att brukaren medvetet måste kontrollera knäleden.

Läs mer

Triton Smart Ankle

Ottobocks produktfamilj Triton - kolfiberfötter - utökas med Triton Smart Ankle. En kolfiberfotled av hög kvalitet och med en innovativ sensorteknik. Den beprövade kolfiberdynamiken som finns i alla Tritonfötter anpassas nu till varje steg som protesbrukaren tar för att möta alla behov både i lutning och hastighet.

Läs mer

C-Leg

Ingen annan mekatronisk knäled i världen bärs av så många personer som C-Leg. Den satte nya standarder när den introducerades 1997 och undersökningar har fortsatt att bevisa dess tillförlitlighet sedan dess. Idag är C-Leg den i särklass mest använda protesen tack vare alla funktioner. Och vi utvecklar ständigt funktionerna till att bli bättre.

Läs mer

Protesfot Empower

Protesfoten Empower med batteridrivet servostöd efterliknar de muskel- och senfunktioner som kan saknas. Den härmar den fysiologiska fotledsrörelsen och anpassar sig automatiskt efter olika underlag.

Läs mer

Kenevo

Med Kenevo ligger tonvikten på säkerhet. Basfunktionerna ger stöd i vardagssituationer. Tre aktivitetslägen anpassas till din nivå – det är en stor fördel, särskilt vid rehabilitering och om brukaren inte är så fysiskt aktiv.

Läs mer