Protesfot – TaleoFördelar

Jämn avrullning för följsam gångstil

Taleos jämna avrullning, från att hälen sätts i till att tån lämnar marken, gör att du kan gå smidigt och bekvämt. Du kan röra dig jämnt också vid spontana hastighets- och riktningsväxlingar.

Energieffektiv gång som gör att du känner dig mindre trött vid slutet av dagen

Nu kan du vara på fötterna hela dagen utan att ta slut. Med Taleo balanseras energin för varje steg du tar. Med Taleo har du mer energi över för att gå längre sträckor eller i olika hastighet.

Rör dig fritt även i ojämn terräng

Protesfoten Taleo fungerar lika bra på olika typer av underlag. Du kan röra dig fritt och bekvämt hemma på plana golv likväl som i ojämn eller kuperad terräng.

Tål också saltvatten

Taleo tål både söt- och saltvatten. Dessutom finns vattenavrinningskanaler som gör att vattnet rinner av. Det finns inga hinder att njuta av dina fritidsintressen även i och vid vattenbrynet längre.

Gå bekvämt när du är barfota

Tycker du att det är skönast att gå utan skor när du är hemma? Med Taleo kan du under kortare stunder ta av sig skorna och gå bekvämt när du är inomhus.

Gå i sandaler

Taleo är utformad med en stortå som gör det lätt att använda flipflop-sandaler när det är varmt ute eller när du är i badhuset. Den smala formen gör det lätt att få ett naturligt utseende med kosmetisk överdrag om du föredrar det. Din ortopedingenjör hjälper dig att passa ut rätt.

Vanliga frågor


Rekommenderade proteskomponenter

Liknande produkter