Quickchange adapter för snabba byten av din protesfotFördelar med Quickchange

Rätt fot för varje tillfälle

Lev spontant och flexibelt, med Quickchange anpassar du din proteslösning till olika situationer. Shopping, sportaktiviteter, promend eller ett dopp i närmaste sjö - med Quickchange kan du enkelt själv växla mellan olika protesfötter.

Lev ett aktivt liv

Att vara aktiv, att hålla dig i form, att sporta med din protes är möjligt! Med Challenger-foten och Quickchange-adaptern är det bara att börja springa igen. Byt fot snabbt och enkelt, och lev aktivt!

Enkelt att hantera ett byte

Är du redo för en löptur? Ett klick - byt protesfot - ett klick - börja spring! Så enkelt är det att göra sig redo för nya utmaningar.

Byt fot för att passa dina skor

Vardag och fritid kräver olika skor med olika sulor och klackhöjder. Med Quickchange kan du snabbt växla mellan arbetsskor, träningsskor sneakers, promenadskor eller några andra favoriter.

Ta på dig byxor utan problem

Nu behöver du inte längre krångla med att trä protesfoten genom byxbenet. Med Quickchange klär du på dig enkelt genom att klicka av och på din fot. Bra funktion när du står i provhytten eller om du vill kränga på dig en våtdräkt. Enklare blir det inte än med Quickchange-adaptern.

Vattentät adapter

Dusch, simning eller arbete i våta förhållanden - Quickchange är ett perfekt komplement till Genium X3 och Triton Heavy Duty. Adaptern är vattentät och korrosionsbeständig.