Quickchange adapter för snabba byten av din protesfot

Quickchange ger många möjligheter att byta din protesfot


Fördelar med Quickchange

Användare av Quickchange-adaptern står utanför en stormarknad.

Rätt fot för varje tillfälle

Lev spontant och flexibelt, med Quickchange anpassar du din proteslösning till olika situationer. Shopping, sportaktiviteter, promend eller ett dopp i närmaste sjö - med Quickchange kan du enkelt själv växla mellan olika protesfötter.

Quickchange-adaptern ger snabbt byte av protesfot för promenad i parken med sin partner.

Lev ett aktivt liv

Att vara aktiv, att hålla dig i form, att sporta med din protes är möjligt! Med Challenger-foten och Quickchange-adaptern är det bara att börja springa igen. Byt fot snabbt och enkelt, och lev aktivt!

Användaren byter snabbt sin protesfot med hjälp av Quickchange-adaptern när han sitter i en bil.

Enkelt att hantera ett byte

Är du redo för en löptur? Ett klick - byt protesfot - ett klick - börja spring! Så enkelt är det att göra sig redo för nya utmaningar.

Challenger och Triton protesfötter i olika typer av skor.

Byt fot för att passa dina skor

Vardag och fritid kräver olika skor med olika sulor och klackhöjder. Med Quickchange kan du snabbt växla mellan arbetsskor, träningsskor sneakers, promenadskor eller några andra favoriter.

Med Quickchange-adaptern tar du av och på foten enkelt

Ta på dig byxor utan problem

Nu behöver du inte längre krångla med att trä protesfoten genom byxbenet. Med Quickchange klär du på dig enkelt genom att klicka av och på din fot. Bra funktion när du står i provhytten eller om du vill kränga på dig en våtdräkt. Enklare blir det inte än med Quickchange-adaptern.

Quickchange-adaptern passar för den som går i vattnet längs en flodbank

Vattentät adapter

Dusch, simning eller arbete i våta förhållanden - Quickchange är ett perfekt komplement till Genium X3 och Triton Heavy Duty. Adaptern är vattentät och korrosionsbeständig.