Human Mobility - Rullstolar

Att hjälpa funktionsnedsatta personer att uppnå högre självständighet och bättre livskvalitet kräver framförallt en sak: att se på de dagliga utmaningarna från de drabbade individernas egna perspektiv. Det kräver ett nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter den funktionshindrade och dess familjemedlemmar för att utveckla den bästa möjliga lösningen som ska uppfylla de individuella kraven. Tack vare många års erfarenhet och ett stadigt växande produktutbud – från manuella och elrullstolar till barnrehabilitering och specialstyrningar – kan vi erbjuda brukare nya möjligheter för att enklare bemästra livet.

Vårt mål är individuella lösningar som erbjuder maximal rörlighet, självständighet och terapeutiskt stöd för våra brukare. På följande sidor presenterar vi en översikt över lämpliga medicinstekniska hjälpmedel för de många olika behov som barn och vuxna har inom alla områden i vardagen.

Vi samarbetar med Respecta och Wolturnus i hela Norden
Vi samarbetar med Respecta och Wolturnus när det gäller våra produkter inom Human Mobility från Ottobock. Vid frågor gällande sortiment och beställning kontakta respektive partner enligt nedan.

Danmark, Norge, Island och Sverige
WOLTURNUS
Phone: +46 81 216 07 49
Customer Service: info@wolturnus.se
Order: ordre@wolturnus.se
www.wolturnus.se

Finland
RESPECTA
Kustomer Service
asiakaspalvelu@respecta.fi
+35 207 649 749

Order
myynti@respecta.fi
+35 207 649 748

Service
huolto@respecta.fi
+35 207 649 747

Rental
vuokrauspalvelu@respecta.fi
+35 40 3488 596

www.respecta.fi