Underreden och tillbehör

Vår strävan är att ge brukaren komfort och avlastning i ett helhetsperspektiv. Val av underrede och tillbehör är då självklara delar att kombinera tillsammans med den modulära sitsen. Allt för att på bästa sätt skapa de mest fördelaktigaste förutsättningarna för att brukarens behov ska tillgodoses.


Dino 3

Ett funktionellt och stadigt underrede som tillsammans med en formgjuten sits eller ett modulärt sittsystem erbjuder en säker helhetslösning. Dino 3 är testat och godkänt för transport i bil.

T-max

Möjligheterna att ändra sittbredd, sittdjup och hjulbas samt sittvinkeln på 50° gör att underredet passar alla tänkbara behov och kan användas lika bra tillsammans med ett individuellt sittsystem som olika rygg- sittdynor. Underredet är testat och godkänt för transport i bil.

Underredet Kimba Neo

För att tillgodose både ett litet barns och dess föräldrars behov kan ett sulkyunderrede vara ett av de bästa lösningarna. Med en adapter fäster man enkelt fast det modulära sittsystemet eller den specialtillverkade insatsen. En smidig lösning för hanteringen av de båda enheterna. Underredet är testat och godkänt för transport i bil.

Tillbehör

Vi har ett mycket stort urval av fästen, nack-, huvud- och bålstöd, klämmor osv. Ett brett sortiment gör det enkelt att montera dessa stöd på de flesta sittsystem och rullstolar. Stöden har kulledsinfästningar vilket möjliggör en exakt inställning och en smidig hantering utan verktyg.