Ett aktivt liv varje dag

Aktiviteterna i vardagen varierar och ställer krav på din aktivrullstol. Men även dina personliga preferenser är viktiga. Vill du ha en fast ram? ... eller föredrar du en ihopfällbar rullstol? Här finns inga rätt eller fel, eftersom det är du som bestämmer. Vill du ha en kompakt ihopfällbar storlek med många inställningsalternativ? Då är våra kryssramsstolar som gjorda för dig. Föredrar du en kompakt design med mycket stabil ram? Då kommer du att gilla våra fastramade rullstolar.


Filtrera efter:

Avantgarde CLT

Förutom det modulära och helt konfigurerbara upplägget som särskiljer Avantgarde-serien, kan erfarna brukare få hela den bakre ramen med bakhjulspositionen i ett stycke.

Läs mer

Voyager Evo

Voyager Evo: unik som du. Välj material, färg och de tillval som passar dig bäst så blir din Voyager Evo lika unik som du.

Läs mer

Avantgarde CS

Avantgarde CS är en hopfällbar aktivrullstol med en rad olika tillval. Dess stängda främre ram med inbyggt fotstöd finns i olika ramvinklar.

Läs mer

Ventus

Pålitlig, stabil och specialgjord: Ventus är en robust fastramad rullstol med en minimalistisk ramutformning som är tilltalande i sin mångsidighet.

Läs mer

Avantgarde CV

Variabel och flexibel erbjuder Avantgarde CV-modellen maximala inställningsmöjligheter. Det breda utbudet av tillval möjliggör en optimal konfiguration – även för höga krav.

Läs mer